ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Şehit İbrahim Demir İlkokulu

Şehit İbrahim Demir İlkokulu

05423658697 (Okul Müdürü)
0 4144 82 12 58 (Okul Telefonu)
Adres
YUKARIDURMUŞ MAH. YUKARIDURMUŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT IBRAHIM DEMIR ILKOKULU BLOK NO 28/1 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
Vizyon
İstiyoruz ki; öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO ´da bulunmaktan gurur duysun. Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci hayatın zorlukları karşısında güçlü kalabilsin Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar; gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. Öğrencilerimiz çağın değiştiren bilgilerini yakalamayı; edinilen bilgileri yaşamlarında kullanabilmeyi öğrensin. Okulumuz yenileşerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. Her veli okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda "Herkes" her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.Okulumuz emsalleri arasında her gün "En İyi" olmak için çalışsın.
Misyon
İnanıyoruz ki; biz okulumuzun başarısını artırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan,verimli çalışan bir ekibiz. Biz öğretmen, öğrenc, veli ve yardımcı personelden oluşan Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO ailesiyiz. Biz, güleryüzlü, yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip, birbirimizi kollarız.Biz daha güçlü olmak için birbirimizi yüreklendiririz. Sosyal etkinliklerde bulunmak eğitimimizin önemli bir parçasıdır. Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verirler. Öğrencinin anne-baba ile arasında bir iletişim köprüsüyüz. Her öğrenci kendine özgü özelliklere sahiptir. Biriciktir. Bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler. Öğrencilerin dersi sevmeleri öncelikle ilkemizdir, eğitimde değişen ve gelişen teknolojiyi kullanmaya mecburuz. Ana hedefimiz. Çocuklarımıza Türkçe’yi en güzel şekilde kullanmayı öğretmektir.
08.40-12.30
KALORİFER
Öğretmen servisi mevcuttur.
Öğretmen servisi mevcuttur.
245 haneden oluşmaktadır.Nüfusu 1384 dur.Köyde tarım geçim kaynağıdır.
İl - 170 km İlçe 30 km